Naše první dovolená

Naše první dovolená

Anotace: 25. 4. 2007

Popichuješ mě
- jak chladné ranní svítání, studený obklad s ledem
- jak rychlík, který uhání a slepené rty medem

...zase ta fráze, slyšíš?
Zněla jak Mozart před lety,
jak Lentiniho sonety...
neslyšíš...

Pokreslíš mě
- svým inkoustovým perem, ztracenou mapou do Říma
- potom se chvíli perem a v půli cesty usínám

...nezabloudíme, co myslíš?
Odpovíš.

"Bloudit u Máchova jezera?"


...a já si zase nevzala kinedril...
Autor Métis, 25.06.2010
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: dee-dead, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí