Má milá mámo

Má milá mámo

Anotace: 16. 5. 2007

Mámo
Má milá mámo

Z kamínků jsem Ti uvila
Průsvitnou síťku, co Tě skryje
-
Do hlíny jsem Ti zasadila
Prý bude z toho proso
-
V dlaních mi hučí vodopády
Jen aby rostlo

Zakrylo lítost cizích lidí

Jen bojím se teď
Že budeš moc sama
-
Donesla jsem Ti oblázky

Oblázky dětských dní
Autor Métis, 25.06.2010
Přečteno 389x
Tipy 11
Poslední tipující: dee-dead, Házté, Iv, Psavec, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí