Dnes..

Dnes..

Anotace: .. ráno

Videl som, kde inde?
- na nebi čosi
iba pred chvíľkou (bdiem)
zrušte ma, prosím

ak iritujem vás
- čo vôbec nechcem
nič nemám na dôkaz
len to, čo šepcem

celý ohromený
mám veriť očiam?
top level domény
na to neskočia

blud na blud, vidieť sa
dá, ak chcem, hoc čo
kto iskru vykresá
hrá hru.. vie, o čo?
Autor Petbab, 27.06.2010
Přečteno 276x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, zelená víla, hašlerka, Psavec, labuť, Radek.oslov.Šafárik, isisleo, Jiná, Lorraine, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí