Sbohem

Sbohem

Anotace: krátká, pouhý impuls... pár myšlenek... možná pocity?

Sbohem,
můj duch už se rozplývá
Sbohem,
můj krok mizí s nocí
Sbohem,
mé slzy se vypaří s raním paprsky slunce
Sbohem,
můj čas tiká dál, já však ne
Sbohem můj anděli
strážce mých tajemství
Sbohem, už dnes
Sbohem, zítra
Sbohem každé rano zas a znovu,
jednou naposled
Vznáším se, už musím jít
Nech mě jít
za tebou...
Autor Morsia, 27.06.2010
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí