Jak jsem potkal anděla..

Jak jsem potkal anděla..

Při jedné z mých procházek
jsem myslel že vidím boží obrázek
zjevil se tak náhle a jasně
vypadal tak úžasně

Když ta záře pominula
tak na mě panna promluvila

budu tvým strážným andělem
budu tě bránit svým tělem
budu Tě milovat dokud tu nebudem
budu se rvát i s osudem.....
Autor Jacob P. Verlaine, 27.06.2010
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Lioness, Isquieasuus, isisleo, labuť, Sweaty Woman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí