Možná?

Možná?

Anotace: Možná se svět změní a možná se ani nezastaví...

Možná je to jako sen,
ze kterého se pomalu probouzím.
je to jako, když končí den,
a já na další život nevěřím.

Možná je to kousek štěstí,
který někdo zapomněl.
něco, co až někdo zjistí,
bude vědět, že nikdy nechtěl.

Vím, že to není realita,
na to mi něco schází.
Třeba jsem jen už zabita,
třeba mým tělem červi si hází.

Snad lepší by to bylo -
pro mě stejně tak pro tebe.
Ve světě taktéž by se žilo,
a já? Já jistě nešla bych do nebe...
Autor Mania Dardeville, 27.06.2010
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí