Jasnej směr

Jasnej směr

Ráno se probudíš ve svý temný sluji
a potom zjistíš, že větry stále dují
tvoje loď už dávno odplula pryč
a tobě zbejvá sámoška, cukr a bič
trošku se po ránu napít prostě musíš
potom se odhodláš a ven vyjít zkusíš
víš, že máš jasnej směr a jasnej cíl
jak máš žít, kdybys přemejšlel a málo pil
a na ulici najednou na tebe vykoukne svět
z toho by ses, kamaráde, asi vystrašil hned
jedna láska, jeden život, všemu jdeš v ústrety
pomilovaný, ovíněný, chlape to jsi ty
Autor Otakar Ševčík, 28.06.2010
Přečteno 190x
Tipy 1
Poslední tipující: nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavně z té sluje vyjdi ven,
přivítej s lidmi nový den,
nauč se "někam" vždycky jít,
ať nezačneš v jeskyni hnít...

28.06.2010 11:06:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí