Šašek

Šašek

Anotace: prostě šašek,,,,,

Šašku,.. šašku,.. kde jsi?
Snad zase ve věži zavřený nejsi?

Tvá prostořeká ústa dnes,
nepronesla další hroznou lež?
Lež či pravda?.. jak pán řek jedno jsou
Záleží jen na ústech co ta slova pronesou.

Pověz co nového je na dvoře..
Co schovává pán v komoře..
Pozdrav též cnostné dámy, rytíře
Pak můžeš vyprázdnit pohár i talíře.

A nějakou šaškárnu i taškařici
zasloužili by shlédnout stolovníci.
Tvůj břich je plný.. tak teď plať
Tvým zlaťákem buď náš smích a pláč.

Smích z pláče a pláč ze smíchu.
Tak Šašku,.. šašku,.. kde jsi?
Autor Kamuniak, 09.11.2004
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí