Smích a žal

Smích a žal

Anotace: Vysvětlení pro tucnaka... ;)

Zazvonil smích u dveří
a tiše ke mně hovoří:
Dřív býval jsem tu častý host
proč upadl jsem v nemilost...?

Přihrnul se žal
a odstrčil mě od dveří
teď já jsem tu král
na smích se hned oboří

Žal i smích napadal
ten raději to vzdal
a šel zas o dům dál...
žal místo něj se smál...
Autor Sněhurka, 09.11.2004
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí