Poprázdninová

Poprázdninová

Anotace: 2. 1. 2008

Strach -bát se-, co mi odpouští
A ve vlasech svůj hvězdný prach
Bytem jít pouští za spouští
V mysli být stále na horách

To toužím hledat v zimních tmách
Jen vypnout chvíli pro útěchu
Jsem zralá téměř na výplach
A ústa plná táhlých vzdechů

Chci utéct tam, kde nikdo není
A v žebradle mít pouze knihu
Toulat se sněhem v zapomnění
A chytat vločky do výstřihu

A když se vzbudím – zase Praha
S tím kolotočem starostí
Zůstanou chvíli jen tak v hlavě
Pak vrůstají mi do kostí
Autor Métis, 30.06.2010
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji=)

30.06.2010 09:34:00 | Métis

Dobrá. Líbí

30.06.2010 08:55:00 | Skalsky Pavel

Děkuji=)

30.06.2010 08:13:00 | Métis

Moc pěkná!

30.06.2010 06:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí