Měsíc se vpíjí do mraků

Měsíc se vpíjí do mraků

Anotace: ...

Měsíc se vpíjí do mraků
jak mlíko na zemi rozlitý
noci jsou časem zázraků
a slepují, co je rozbitý

Vlídné šero zdobí mýtinu
kde kopretiny tiše spí
jen ony věří v tvou nevinu
a na životě ještě lpí

Padají suché lístky k zemi
jak křídla mrtvých motýlů
a snadno pohrdají všemi
kdož bloudí světem bez cílů

Mlha provází tvé kroky
a staví před tebou zeď
budou ubíhat další roky
a ty ztrácíš i své "teď"

Dej svému srdci křídla
a nech život kolem sebe plout
zas k nebesům si vzhlídla
a k zemi se snesla tíha pout...
Autor Sněhurka, 09.11.2004
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí