My heroine,time flies

My heroine,time flies

Anotace: ..

Potahuji cigaretu,ten kouř je už pryč,
přišla bolest,zahozen k srdci byl klíč.
Ta vůně pampelišek,růži,ta už tu není,
plyne čas a vše kolem mě se mění.

Už nepadá listí,ale přišel sníh a jmelí,
kam se ztratila přání,ta co jsme měli,
všechno končí a je mi to z toho k pláči,
i špatné časy co způsobili pouhý hráči.

Vzpomínky špatné či dobré zůstanou,
tak kde jsou ty časy,a proč přestanou?
Kam poděl se ten náš dětský smích,
dětské sny,jak zbavili jsme se jich?

Svíčka dohořela,vosk však zůstal,
tmavý pán už z temnoty povstal.
Budu si pamatovat tu svojí hrdinku?
prosím nech mě sní ještě chvilinku.
Autor Hachi, 03.07.2010
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí