Sladké snění

Sladké snění

Anotace: ...

Sladký sen a sladké snění,
změní se ve vězení,
čtyři stěny dokola,
seshora, zezdola,
donutí tě dohola,
a když ne,
hodí tě pod kola,
jedoucího rychlíku,
hořícího uhlíku,
mít tak malou dýku,
ostrou kamarádku,
která donutí tě,
probudit se,
a nezaspat pohádku,
o šťastném světě
na zkurvené planetě.
Autor Wildcat, 04.07.2010
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí