Bledý dav

Bledý dav

Anotace: jedna básnička co jsem psala svýmu nejlepšímu kámošovi když sem ho začala ztrácet

Dívám se jak měsíc tiše svítí
a já doufám že najdu tajemné kvítí
to s nachový květy
co k tobě donese tyto věty

Dívám se jak se měníš
mám pocit že se bojíš
vím že je to těžké
a radosti jsou velmi křehké
ale život se boj
tak nenavlékej davu kroj
vím že nejsi žádný stroj
ale udrž prosím hrdý stoj

řekni mi proč tak záleží na davu?
stejnak jsou všichni na hlavu
záleží jen na tobě
sám bys měl rozhodovat o sobě
ne se řídit podle lidí
co si myslí že do tebe vidí
ani jiných
slepých,hluchých
ke všemu krom jich
zvedá se mi žaludek:to z nich!

slyš můj hlas a slyš můj sten
o jedinou věc tě prosím jen
prosím znovu rozvažuj
prosím ještě chvíli uvažuj
chceš-li být šedý
Jako ostatní:Ti bledí

Vím že když se změníš
i když o tom možná nevíš
ztratím tě i když sem tě vlastně nikdy neměla
chápeš proč nechci aby ses zabarvil doběla?

Vždyť si tolik dobrej
tak proč přecházet na jinou kolej?
změnit se nepotřebuješ ty
ani noci ani dny
to dav se musí změnit
chyby své si uvědomit

Otevři oči
a zjistíš že je něco špatně ale v tobě ne
Autor Sechmet, 07.07.2010
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: mida, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"že je něco špatně"... asi nikdy není nic podle našich představ ...

07.07.2010 21:28:00 | borůfkovej shit.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí