Lze se z toho radovat?

Lze se z toho radovat?

Anotace: Takový ten pocit, kdy si člověk připadne jako mezi formou neinteligentní barbarské civilizace. Jsme vážně takoví? Jistě né všichni...

Je to težké o tom psát,
však člověk neměl by se bát.

S tímto světem je to zlé,
každý o tom víme své.

Globální oteplování narůstá,
hladina ocenánů nám vzrůstá.

Ozónová díra větší čím dál víc,
nikdo s tím už neudělá asi nic.

Slunce probouzí své erupce,
skončíme v popelavé hromádce.

A co je to s námi lidmi?
Proč zavřeni jsme za zdmi?

Vláda tolik neschopnosti dává,
ale to se už asi tisíce let stává.

Kdejaký politik je známý lhář,
jen jim občane příjem nezmař.

Gangy po ulicích v každém městě,
i u nás je v něm členů dvestě.

Medicína připoutána k samým lékům,
místo vyléčení pomoc k dalším vzdechům.

Farmaceutický průmysl jen pro výdělek
připravuje nám na všechno možný náš lék.

Kam podělo se to skutečné léčitelství?
Vždyť léky pomáhají k dalšímu zoufalství.

Policie taky na tom nejlépe není,
ani soudy nebo právní oddělení.

Vojáci také jenom jako loutky spěchaj,
asi jen tam kde pro vlády peníze maj.

Korupce kam jen oko naše dohlédne,
kvůli prachům každý se hned rozběhne.

A co bych vám měl o tom ještě dále povídat?
Zvedněte svou řiť, jděte z okna se podívat!
Autor RešHeNúnHe, 08.07.2010
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí