Decentně destruktivní

Decentně destruktivní

Anotace: moje. Tak zase jednou. Rým, vcelku kostrbatě řešený... tak co vy na to? Děkuji.

Sbírka: Po troše destrukce do kapsy

Je to můj problém
i moje štěstí
neřešit po dobrém, po zlém
zasloužím asi pěstí.

Přesně mířenou ránu
jež zatemní mi očka
ze který se proberu až k ránu
bledá jak bílá kočka.

První přilítne
jen tak zčistajasna.
Druhou vemu o dlaždice.
Díky bylo to šlechetné
rána padla spásná.
Zelenou nosí zpravidla mšice.
Přečteno 279x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Quigleika, Gabrielle, jedam, Hejky, Giuseppe_Lumík, Divoženka1, 4LJFilip, Černý cigán z, al-pacino, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí