CTRL+V

CTRL+V

Anotace: Falešnost lidí..

Dokola jen kontrolvéčko,
nikdo není originál.
Falešné jak levné péčko,
Co třeba políbit anál?

Ve snaze náš šokovati,
nikdo už dnes nevyniká,
od vietnamců automati,
v digitálkách ručka tiká.

Jsem brutal smutné EMO,
to je dneska už jen fráze.
kde je konec? To je DEMO
Na kole na autodráze.

Falešná chuť lajtky koly,
ve vodě je Éček deci,
padělané tříkoruny,
voňavka pro šatní moly,
Nikde žádné nové věci,
Jenom samé trapné klony…
Autor jelínka, 10.07.2010
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, Okřídlená Lištička, Radek.oslov.Šafárik, CRASH
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to zjistíš až časem v čem si originál :-)

09.10.2010 09:41:00 | CRASH

Asi tak. Dnes už je originál málokdo...

10.07.2010 16:31:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí