Hranice

Hranice

Anotace: ..a jemné prstíky nebeského žáru se mne začínají dotýkat..

Stojím nad propastí něhy a útěchy.
Po špičkách, ve stopách své vlastní potěchy.
Soutok se plaví po rouně nebesa,
přes přízraky hrozeb má duše neklesá.

Rány, rozmisťujíce se po nebeském těle,
strádám já ve zbroji nepřítele.
Po vlnách extáze do víru šílenství,
kráčím si v zápalu hříšného poselství.

Do hlavy honí se bláznova slova,
Žiju a umírám, znova a znova.

Vodopád chaosu tak zmítán svědomím spásy,
Za život, za lásku, za božské krásy.
Jistota - na dluh prý mi oněměla
a krajina libosti rázem posmutněla.

Potají dělej, má dívko, své činy.
Skrz Tebe zprostím se své vlastní viny.
Těžké žití je s ukrutným hříchem,
S tajemnem, s úzkostí, omamným tichem.

Do hlavy honí se bláznova slova,
Žiju a umírám, znova a znova.
Autor T3rror, 10.07.2010
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: CRASH, Satha, CULIKATÁ, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slušná prvotinka;)

10.07.2010 16:34:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí