Lidstva

Lidstva

Anotace: ..střepiny

Únava klíží víčka,
i přesto nejde spát,
oči jak dvě sklíčka,
pryč všechno hnát,
svíjíš se do klubíčka
a můžeš jen psát.

Nemáš a nemůžeš mít,
máš a nechceš zas,
proč si to nemůžeme
jednoduše vzít?

Každý má jen to, co dostal
a navíc to, co sám si ukradl,
kdopak byl pomalý, zaostal?
Ten aby se rozpadl.

Každý je takový, jak to kdosi řekl,
někdo vzal košík a drobil, skládal,
jeden vedle druhého spřádal,
jeden do druhého zavlékl.

Proto
jsme jen sesypané
malinké střepiny,
co jsi protínal,
snad to tak zůstane,
aby každý byl jiný
originál.
Autor Jiná, 10.07.2010
Přečteno 200x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Okřídlená Lištička, jedam, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí