I. Sbohem

I. Sbohem

Anotace: ...

Ptáci všichni táhnou domů
táhnou domů táhnou zas
co by tu u nás
co by tu dělali
leda na drátech seděli
a pak roztáhli
roztáhli na nás
ta jejich krásná
ta roztodivná
křídla
Autor Dementaire, 10.07.2010
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: aliee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí