II. Sbohem

II. Sbohem

Anotace: ... Ještě jedno sbohem

Tak už zpívají i bílé labutě
tak nějak teskně a krásně
ač asi nechtějí
pořád si zpívají
ty jejich smutné básně
Proč nikdy nevěří
za klikou od dveří
schovaný ztichlý
že zrovna umírají
bílé labutě
Autor Dementaire, 11.07.2010
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Šerák, CULIKATÁ, aliee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí