Bojujme!

Bojujme!

Anotace: o lego-postavičkách při hře šachy...

Polem táhne armáda legáčků,
ty postavičky nikdy nespí snad,
taky bych chtěl takovou hračku,
ač navždy nej jsou Pat a Mat.

Myslím, že prohráváme, my bílí,
všude kol nás rozlévá se noc,
hlavy nám padají, na desku, kvílí,
nás bylo jen šestnáct a jich je… moc.

Že nás ti Hunové šetřit nebudou
já bohužel věděl jsem hned,
i chudáka krále nakonec rozdupou,
vždyť Krev je sladší než med.
Autor Dementaire, 11.07.2010
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Šerák, CULIKATÁ, aliee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí