O medvídkovi

O medvídkovi

Anotace: o medvídkovi a jedné zelenooké kočce.

Potichu, jak sněhové vločky,
úzkost snáší se ti do dlaní,
slunce schovalo se, však páni,
z té tmy stydlivě sledují tě
nádherně zelené oči kočky.

Silueta dokonalá ze tmy se noří,
zoubky vyceněné chtějí tě sníst,
na tu krásu tiše dívat se smíš,
vím, bude to asi trochu kruté,
ale za tu chvíli s Ní to stojí.

... A medvídek smutný roztrhaný
pod sluníčky zelenými zmírá.
Autor Dementaire, 12.07.2010
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: aliee, CULIKATÁ, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná, dokonalá, jedna z nejlepších... a tak vůbec. O:) :-*

13.07.2010 08:06:00 | aliee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí