..kdyby bylo..

..kdyby bylo..

Anotace: ..pro Janu k jejím dnešním narozeninám..

Kdyby to bylo v mojí moci
chci věnovat Ti dnešní den
On tebou byl by okouzlen
a pěl Ti píseň nehynoucí…

Kdyby to bylo v mojí moci
chci věnovat Ti celé štěstí
by v čase, kdy jsi na rozcestí
měla s´krok jistý ve svých bocích…

Kdyby to bylo v mojí moci
chci věnovat Ti lásku v květu
by hladila Tě po sametu
a našla s´v ní své srdce zvoucí…

Kdyby to bylo v mojí moci
chci věnovat Ti úsměv lidí
laskavý pohled, který vidí
a dlouhodobě skvělý pocit…
Autor šuměnka, 13.07.2010
Přečteno 378x
Tipy 14
Poslední tipující: umělec2, Psavec, WAYWARD, hašlerka, poustevník Jirka, Špáďa, Marfuša, j.c., labuť, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezké přát je hezké být přen.

25.07.2010 03:13:00 | umělec2

neznám Tě, Jano,
však tento den
co básní zde byl oslaven
ať vše co ti bylo přáno
naplní ti plnou měrou
tak lem jen líbám Tvého šatu
Štěsteny buď pravou dcerou
za báseň, která zazněla tu
***
Jiří senior

13.07.2010 16:06:00 | j.c.

Krásné přání,také přeji vše nejlepší.

13.07.2010 13:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí