Všude a nikde

Všude a nikde

Anotace: odnikud nikam a přece někam...

Co asi je za zdí
ptám se a čekám
kdy že mě zazdí
abych uzřel to

Odnikud nikam
vede má cesta
do pryč vnikám
pomalu a tiše

Kolik asi času mám
než podívám se
do bílých očí tmám
těm opravdovým

Do země a bílých očí
kam každý se podívá
kam i moje noha vkročí
až všechno bude němé
Autor Dementaire, 14.07.2010
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, aliee, mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí