Odešel jeden verš

Odešel jeden verš

Anotace: kdo z nás vyhraje

Odešel jeden verš
v dlouhém potulování mezi sny.
Jsi zaujatý,neskromný,paličatý,
ale tolik můj.
Tolik,tolik svůj.
Zadřená tříska nebolí,
tak jako bolí tvůj úsměv
vždyť dvoříš se sám sobě.
Právě jsem zahlédla novou kabelku
v obchodě ta je tak milá
i ty jsi byl milý
ona je prostě dnes /ten kus
rádoby koženky / milejší.
Zamotaná ve zlosti,
jako bourec morušový,
čekám na chvíli, kdy řeknu,
K ČERTU SE SNY, K ČERTU S TÍM!
Autor jaroslava anna, 14.07.2010
Přečteno 266x
Tipy 16
Poslední tipující: vodnař, divoska_jaja, zelená víla, Kars, Vjeršotepec, stravla, Gudula, Psavec, CULIKATÁ, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk někdy pohledy do zrcadel musí clonit.. snad rozumíš

06.08.2010 01:27:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí