zasraný stavy

zasraný stavy

Anotace: krize

zase přišly ty stavy
co nabourávaj se mi do hlavy
nutíme nad skutečností se pozastavit
a proto chodím spát když vychází ranní svit
někdy třeba ani vůbec neusnu
neodstanu se do žádnýho krásnýho snu
jenom sedím a přemejšlím co bylo
a co mi z toho kurva zbylo
kde je ten king kde je ten borec
že by s ním byl na dobro konec
kde je ten neostřílenej mazák
ted je jako protrženej zesranej hajzlák
dostal sem se do obrosvké krize
a nejsem si jist zda naplním své vize
Autor ostuda lidstva, 18.07.2010
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, Do Ga, takova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápu tě,sem na tom stejně.Ale ty o tom aspoň umíš napsat.ST

10.08.2010 03:22:00 | Iv

i muži maji své dny - ono se to uklidní

19.07.2010 13:52:00 | Do Ga

dostaneš,neboj,za to ti ručím,taky tu někdy skučím

18.07.2010 15:58:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí