Déšť

Déšť

zbožnuju destivé klima
když nastane tak je mi prima
jen tak se brouuzdám ulicemi v dešti
at už v budíně a nebo pešti
a nebo někde uplně jinde
o to kde tady nejde
je prostě nejlepší když prší
nehorázné energie z kapek srší
a když si k tomu přidají ještě blesky
dodává to tomuhle diamantu lesky
potom když se hromy přidají
emoce mnou strašně cloumají
největší svost je prostě bouřka
pastva pro oči kůži a taky ouška
Autor ostuda lidstva, 18.07.2010
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: Iv, Fenceless, Strixa, humus, takova, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky to zbožňuji a ticho před bouří miluji

18.07.2010 15:56:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí