Bolestí světa zklamaná

Bolestí světa zklamaná

Anotace: prostě jak to cítim...možná to bude za čas pokračovat

Bolestí světa zklamaná.
Chtíčem lidí ztahaná.
Chtěla se tak snadno všeho vzdát.
Nechtěla se s tím už dál rvát.

Vždyť hodný lidi umíraj
a ty zlý tu zůstávaj.
Budou dál tady kazit svět
a dožijou se věku 95.
Ty co by chtěli něco jinak nemaj šanci
a lidi co nechoděj tak by chtěli tančit.
A tohle nechce pořád snášet dál.
Vždyť kdo by o to, co vše cítí, taky stál?
Pořád doufá, že se tohle jednou změní
Že se to v ní prostě jednoho dne zlomí.
A že bude šťastně žít dál.
Život si s ní značně dlouho hrál.
Autor T.e.r.i, 20.07.2010
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí