M.....

M.....

Anotace: Jeden clovek mi je tak blizky i ked je kilaky daleko..

Tak, ako rieka prúdi jedným smerom,
tak i srdce che byť jednému srdcu kráľom.
Ako piesok ,ktorý uniká Ti z pomedzi prstov,
Každá duša chce cítiť lásku i voľnosť , ako šepot listov.
Si človek môjho srdca vzácny,
Si súmrak i úsvit pocit nenahraditeľne krásny !
Autor Spidy, 20.07.2010
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Vanilková Ninja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí