Po dešti

Po dešti

Anotace: Protože tu noc pršelo- a nejen z nebe a protože to vůbec nevypadalo dobře.

Cítíš?
Něco venku bouří.
Sny jen krouží.
Sama ve tmě bloudí.
Bludičky ji soudí.
Změnila se, marná slova.
Co vyjádřit chceš,
nevyjádříš.
Nic, dobrý – říkával jsi.
nevědomky potápěl si
zem jí pod nohama.
Oddálili vlastní osy,
však báli se vzíti kosy.
Budovat, když není co,
těžké je, avšak nedalo
se vrátit zpět,
uvadl lásky květ.
S časem přišel stereotyp.
Okouzlení je to tam.
A chyby- ty jen se množí,
jako houby po dešti.
Autor Mak, 21.07.2010
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí