V krčmě U Vyjícího vlka

V krčmě U Vyjícího vlka

Anotace: Eleniny vlasy, západ slunce, letní bouře, mlha nad Švihovem... 30.6.2010

Havraní křídla
ztrácí se v mlhách
letního slunce
večerní bouře
černovlasá krásko
čarodějko z lesů
přichystej nápoj
modrého kouře!

Pohárem vína
za noci bdít
zpívat a smát se
budeme dnes
Střevíčky z kůže
za stesku rohů
vyjících údolím
protančíš ples

Za divé bratry
ve vlčích kůžích
pohanským znakem
ověnčených
svěříš své tělo
do klína nehodným
dáš jim svůj život
zbyde jen smích...

V hlubokých lesích
býval tvůj domov
vyzvání k tanci
neodmítneš
lektvary mocné
jak ostří dýky
znáš jejich sílu
-poznají též!
Autor Kristine Clary-Aldringen, 21.07.2010
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, jedam, Vlk v rouše, Alfie, Psavec, Strixa, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje verše je radost číst:)

23.07.2010 23:08:00 | Alfie

Hezké.

21.07.2010 21:58:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí