Schránka

Schránka

Anotace: do nitra duše pozvánka

Sbírka: Vědomí v bezvědomí

někdy jsem vlkem v rouše beránkově

občasně podléhám touze, vášni, zlobě

jindy zas jako nepopsaný list

můžeš z mé tváře klid a mír číst



občas mám důvody ke vzplanutí

hlouposti malicherné mě až k histerii nutí

stejně tak přibývá dnů obyčejných

kdy srážkám všem uhýbám bez příčin zřejmých



jsem jako počasí celoroční

jak měsíc v úplňku, jak obloha noční

slunce jarní a letního déště pohlazení

sněhová bouře a vichřice, před kterou schovat se kde není



jsem oheň i voda, jsem země i vzduch

jsem příroda moudrá i bláznivý města ruch

jsem změna, jsem život, jsem osud a sen

jsem přání, jsem zdání, jsem myšlenka jen
Autor Reason, 22.07.2010
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: komantytapel, zelená víla, hašlerka, Psavec, labuť, Jiná, malá slečna, Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí