Lživé povstání

Lživé povstání

Anotace: ... jsme k dostání ...

A ony povstaly,
prodraly se jak kořínky květů,
teď prach ze skříně smetu.
A ony chovaly,
dřevěné kolébky s náplní živou,
na pozdrav zatřásly kobyly hřívou.
Tak jsme se dočkaly,
můžeme dřít víc než dříve
a odměnou nám být oslovení: křivé.
Býka mi k vykleštění přiveď.
Autor Inge, 22.07.2010
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Doradan, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí