Noc

Noc

Anotace: Strach z rána

Pomalu upadajíc do krajiny snů,
zavírajíce oči,
před bolestí dalších dnů,
hledající věčný klid a spánek,
v tom řvoucím tichu,
tonoucí v myšlenkách,
toužím už necítit,
tu samotu,
ten strach...
Autor Little Lebovski, 22.07.2010
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Wor, labuť, Javavia, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí