Noc před bouří

Noc před bouří

Anotace: ...

DEN 1.

Na prahu skonu, samoten stál
svůj závod času nevyhrál
holé ruce, nohy, duše
černo-bílo bez retuše

Stopy hladil, přec byl ťat
chtěl nevinou obelhat
v odrazu oka z železa mříž
pohyby ruky na své tělo kříž

Poslední Měsíc, zahlédlo oko
zítra už bude od hvězd nedaleko
rozsudek vydán, tělo se sblíží
s ortelem smrti, bez potíží

Minulost mysl, víc a víc střeží
a za ní nic už teď nepoběží
života konec, čas už se krátí
krev už se do oběhu nikdy nevrátí

V obleku z basy, nejde to spát
zubatá si chce ještě noc hrát
slza z oka, gravitaci podléhá
na vražedníka, deprese doléhá

DEN 2.

Chmuravé ráno, oblaka v davu
těší se bezcitně na popravu
trestanec kroky popohnal vpřed
usedl na trůn, přesně na střed

Připoután háky, pouty a dráty
od hlavy dolů, přímo na hnáty
špongia vlhká, ampérů dost
dnes padne trest, ta naše lidovost

Páka dole, proud se hnal
a to co měl - vykonal!
Autor Estan, 23.07.2010
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Richard Ježek, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí