Horká Lázeň

Horká Lázeň

Anotace: Naděje je jako voda... obě protečou mezi prsty a člověk ani neví jak...

Svůj hrob napustím si horkou vodou až po okraj. Tam utopím, pohřbím, zničím svůj... stesk?
Otázku?
Kam padají hvězdy, když noci se rozněžní, když pláčou lesklé drahokamy?
Víru?
Že naděje neumírá a pravá láska nerezaví, když je věčná, ne jen z pavoučích sítí poskládaná.
Sen?
kdy místo andělů já budu se hřát v záři nebes.
Nic...
Nic z toho.
Snad možná jeden všední den, kdy mi čas připadal, že stojí, kdy mi čas připadal, že běží jako světlo.
Snad jen chomáč vyčesaných vlasů a listy z próz prokletých básníků.
Možná to, možná taky ne...
Možná jen sebe. Tam bych měla začít pohřbívat.
Když ale ta voda je tak krásně horká, že teď se prostě nedá umírat.
Asi...
Autor Morsia, 24.07.2010
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Babu-ssi, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je nádherný Mirunko :* A tenkonec :')

02.09.2010 09:43:00 | Babu-ssi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí