Mazurka..

Mazurka..

Anotace: .. tanec

K Mazurským jezerům zasněně hledím
z měsíční dáli
vidím je lesknout se v noci náledím
jako krystaly

roztroušené poblíž pláží Baltiku
jako tříšť skélek
hraju na piáno v tom okamžiku
změs známých znělek

bludičkám zakletým jednou a navždy
v hudbě Chopina
s vizáží nočních můr v bordovém plášti
v hrudi se vzpíná

touha se vyplakat dosyta v tanci
slz - tančit umí
mazurku dle tónů ze skříňky hrací..
(pláč hru utlumí)
Autor Petbab, 25.07.2010
Přečteno 305x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, danav, WAYWARD, Mbonita, Sweet KiWi, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., Kett, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle napsané ST!

25.07.2010 14:52:00 | xoxoxo

Tvé taneční variace, jsou přímo labužnické :o)

25.07.2010 10:36:00 | labuť

Mazurka u jezer..krása..

25.07.2010 10:23:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí