Pšššt

Pšššt

Anotace: ...myšlenka? Trošku hloupost :)

Mám malou myšlenku
tak zkoumám ji....

..pod lupou.

Přidržím ji tu chvilenku
snad poradí mi...

...co dál.


Pustím ji po větru
letí vzhůru...

..jak pták.

Jak díra ve svetru
předstírá můru...

..je pryč.
Autor Moniska, 25.07.2010
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Květka Š., CULIKATÁ, Monica.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí