Rozdíly v myšlenkách a realita podle nich

Rozdíly v myšlenkách a realita podle nich

Anotace: kldssksdlsdl

Svoboda krásná, když ptáci si prozpěvují,
svoboda má, když usínám mezi šeříky.

Práce v továrně,deprese mě jímá,
nemůžu se nadechnout a ta špína!

Louka voní, vesmír stojí při mé duši,
nemůžu si vzpomenout, kde všechno začíná.

Seriál skončil, ale nový začíná,
mé velké přání se ujímá.

Vše je zde a vše je dané,
miluji a jsem milován.

Kroky u dveří,
Stána z hospody přichází,
šup z trouby oběd ven!

Je radost spolu zdílet vše,
i ty nejjemnější verše:)

Myšlenky jsou všude,
stačí si jen vybrat:)
Autor sestra-konec, 25.07.2010
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí