samička Janička

samička Janička

Anotace: :)

samička Janička,
blonďatá medička,
nadějná chemička,
trojitá rodička

anatomka zjevně,
potkal sem ji na pitevně,
často tam i demonstruje,
kde je vagus ukazuje

je skromná a přesto
má svý vlastní město
dokonce Chuck Norris
miří do Floriánopolis

injekce (bez)bolestně aplikuje,
praxi při tom absolvuje,
kde jinde než v nemocnici,
nechytneš ji na udici

a kdo mi nevěří
ať si ji prověří
mamičku Janičku
z Budějek kytičku:)
Autor PMF, 25.07.2010
Přečteno 590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí