Muč mě svým bytím

Muč mě svým bytím

Anotace: ***

Pomoc mi poznat cizince
Tvého vlastního těla
Buď mi tahem štětce
Živočišně vrcholného díla

Ochoč můj vyvrhnutý orgán
Dostaň mě pryč z konvencí
Rozkoší naposled tě trhám,
Jako královnu hladový trubci

Pomoc nevzpomenout si
Pomoc mi neexistovat
Jedno srdce dvakrát tlouci
Je to lepší než onanovat
Autor Edmond Kadad, 25.07.2010
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Viva La Roma, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí