Zkus uvěřit

Zkus uvěřit

Anotace: ***

Zkus uvěřit, když ti pomůže
že kněz zneužije chlapce
Zkus uvěřit v instinkt muže
Když znásilnění projde hladce

Zkus uvěřit pro své svědomí
Že hlad je výmysl, cpi se dál
Zkus uvěřit ledy se prolomí
Když se nový diktát stal

Zkurvený tulení mláďata
a Atomová odplata
Heroinové žíly
A nevyléčitelné viry

Alkohol válek
Nářek matek
Nedostatek vody
A stejně svobody

Odmítám uvěřit v sílu zbraně
Že umírá nevinný člověk
Odmítám uvěřit v zásah páně
Když už není pravěk

Odmítám lhostejnost
A stání stranou, mě se to netýká
Odmítám společnost
Když jí pod prdelí bomba tiká
Autor Edmond Kadad, 26.07.2010
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: Viva La Roma, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí