Odumření mysli

Odumření mysli

Anotace: ...

Mám v hlavě zahrady
tisíckrát prošlapané
květy a nová tráva
už v nich nerostou

Chybí mi ta vůně
Měkké půdy a rosy
A už ani vrány v zimě
na plot nesedají

Mířím za betonem
Za temnými siluetami
Se smogovým úsměvem
Chci splynout

Ale ne…
Všichni jsou tu tak stejní
Z očí jim teče chtíč
Vrátit se domů

Duše v poutech
Válí se kolem mě ze všech stran
a já myslím na své zahrady
chci jim dát novou trávu

Chci se vrátit
Kouknu se pod sebe
Jenže nemám nohy

Z očí mi ukápl chtíč.
Autor Human Shadow, 26.07.2010
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Unyle Pěl, Maro Deives, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí