Extáze

Extáze

Anotace: ...

Dotýkám se extáze
konečky prstů
co se stane
když osmělím se
a smočím celou ruku?

Kráčím světem smíchu
vratkými krůčky
a co když
zakopnu
a rozmačkám si růžky?
Autor rozkap, 26.07.2010
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí