Editor

Editor

Anotace: kdo to je

Editor,
kdo to je -
ochránce webu či samovládce,
který o vhodnosti díla rozhoduje?
Jakými pravidly se řídí,
když díla na tomto webu třídí?
Když - smazat -básničce udělí,
měl by autorovi napsat stručnou zprávu -
důvody,které ho k tomu přiměly.
Na básničce ,,Lži" nebylo nic hanlivého,
žádné vulgární slovo či něco obhroublého.
Že všichni ve svém životě zalžeme,
to reálná pravda je.
A ten,kdo to neuznává ,
básničku za nevhodnou hned pokládá
a napíše !!smazat!!,
ten určitě v životě nedokázal zalhat.
Básničku jsem dle doporučení editora smazala,
ale hlava mi to vážně nebrala.
Pokud se dílo smazat má,
potom očekávám,že mi editor sdělí,
v čem je básnička závadná.
Autor zlobr, 26.07.2010
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí