Sám v sobě

Sám v sobě

Anotace: jo když se člověk zdá byýt podváděn sám sebou :-D

V chvějivé náladě příšeřím tone byt
Sedím a poslouchám prastarý gramofon
Sedím a přemýšlím - jsem to já nebo on
Navzájem chceme se nečím pochlubit

Sedíme nehnutě, mlčky a trapně
Oba dva opilý, však ještě v míře snad
Oba dva zmámeni krásou jejích vnad
slza nám z pod víček občas zkápne

Jsem to já nebo on? Jsi děvka!
Kdo z nás je lepší v otázce lásky?
"Ty jsi byl dobrý, zlato, a ty taky!"
Promluvila gramofonová deska

Sedím a nasávám rum z velké číše
Sedím a předemnou zrcadlo stojí
Z posledních sil chystám se k boji -
rozbít ho na padrť, sebrat střep a tiše
mu rozpárat žíly v zápěstí...
Autor Chašmodský, 27.07.2010
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí