Šíp střelený proti času

Šíp střelený proti času

Anotace: ...

Šíp střelený proti času
se špičkou krvavou
míří z mé kuše

Zachytí ho ruka
přísného starce
a cestu jeho utne

Kárá mě temným zrakem
jsem pokorný
a myslím

Na své lásky

Na své sázky
do shnilé loterie

Na hořká znamení
na palčivé boleti

Přejíždím si prstem po jizvách

Nechci už střílet
bolestné šípy
proti času

Osedlám svou kobylu
a s jemným úsměvem
půjdu po jeho proudu
Autor Human Shadow, 29.07.2010
Přečteno 284x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, Unyle Pěl, její alter ego, nejsembásník, Niky88, mida
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi ...

30.07.2010 06:54:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí