heuréka

heuréka

Anotace: tady a teď

Jsme srdce kovový
Jsme víno nezrálý
Hranice na dohled
Když přezraje
Bude plytké

Co on
Co já
Co kdo
se ztratil
v hroznech
a zavřenejch očích

Cítím to,
ať je to vztek
nebo zavřené oči
faktem zůstává
má duše vyhublá

Nemam co dělat
A už tři dny
se nemůžu ožrat

Před třemi dny
než jsem to zjistil
O chvíli později
jsem se poblil

H E U R É K A

zablikej
zablikej
zablikej
zablikej
a
U
M
Ř
I
Autor humus, 30.07.2010
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí