Prozření pád vzestup

Prozření pád vzestup

prozření pád vzestup
takhle vždycky vypadá postup
prozření je jásná věc
že pomáhá je to kec
pro to pak pád přichází
...když už ti všechno dochází
ale když se z tohou poučíš
do ráje pak zahucíš
však cesta bude trniitá a dlouhá
snad to není jen vidina pouhá

však musíš žít dál
aby si se opět smál
aby si byl svůj vlastní král
a nejenom stát opodál

tak běž zařvi a bodni
rázem už si v jednom ohni
stačí jenom podlehnouti
vždyt hlavní je neuschnouti
Autor ostuda lidstva, 30.07.2010
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: prostě Zuzana, Špáďa, jedam, 6thSun, Javavia, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj přístup se mi velice líbí. To je taky komentář na nic, ale aspoň je.

05.08.2010 23:20:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí